CeSeT Moderator

Mesaj Sayısı: 452 Kayıt tarihi: 21/06/08 Yaş: 21 Nerden: .:İstabuL:.
 | Konu: Da Poet feat Grejuva - Lalezarlar Yansın Şarkı Sözü Çarş. Haz. 25, 2008 5:45 am | |
| Grejuva Verse:
Çift taraflıyız biz sanki tiyatro maskesinde Bi yer kürenin mahseninde bir cehennemin dibinde Rabbi arayarak geçen kısa zamanlı bir dilimde Bunca pisliğe rağmen inan dilimde yok yeminle Rap seninde depremin ta kendisiydi ellerinde Bunca yıkımdan sonra ne kaldı sanki ellerinde Farklı yönlerinde kavgalar var doğu batı Halbuki Berlin'i ayıran o duvar dahi yıkıldı Sıkıldım yık geç artık kalbinin o duvarını Yoksa kul olduğun adamlar hep bağlar yularını Kulvarında kargaşa seçer birinci olanını Çok sevmiştim bilemedim kalbin yanında duranını Hayatının kuramını çöz de dinle kitabını Yalan bi macera bu kalbe attı tokadını Mühim olan sözümdür Kadir haydi gizle suratını Eline kalemi alda acımasızca karala sıratını
Koy adını adımların kanım aksın 3 dakika bekle ruhum söze kalsın Bırak su dökme kalbe lalezarlar yansın Bırak bu verse ü bizi bilmiyo sansın
Da Poet Verse:
Düştü miğferin sarmadı raplerin Gel homie boş yere karala hadi sen bu defteri Adım Dp iki yanımda tek melek Rap derken tanıdım dostumu ben engerek 05 oldu Ak 47 bulls Domuz gibi çamura yatıverdi focus Dokuz ay on gün narsizme sen gebesin Faşizm solur nefesin niyeki çocuk hevesin Ben kürek çektikçe battı sandalım Krallar tanıdım tahtı kırık hepsinin adamım Ben 5 seneye acaba kaç verse sığdırdım Keep it real Poet kalem ver yardıralım Düşünsem vardır her madalyonun arka yüzü Kanka dolar diye bakar Ozan'ın dolar gözü Rap senin benim değil cihanın ortak sözü Biz har-ı cehennem sen nargilenin sönük közü
Koy adını adımların kanım aksın 3 dakika bekle ruhum söze kalsın Bırak su dökme kalbe lalezarlar yansın Bırak bu verse ü bizi bilmiyo sansın |
|